Ontruiming

Als kwaliteit telt

Ontruimen kan voor u emotioneel of ingrijpend zijn. Bijvoorbeeld bij een faillissement, of een sterfgeval in uw naaste omgeving. Vooral in het laatste geval wenst u een zorgvuldige manier van ontruimen. Met de laatste regelgeving moet dit ook vaak snel gebeuren. U loopt daardoor kans om in tijdnood te komen. In dit geval nemen wij de zorgen graag uit handen. Wij maken uw bedrijfsruimte of woning vaak binnen een dag helemaal leeg, schoon en opleverklaar. Door het hele land helpen wij zowel particulieren als bedrijven met ontruimen van hun woning of pand.

verhuisbedrijf-heerhugowaard

Wij hechten waarde aan hergebruik van goederen. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van goede doelen en instellingen die de goederen graag een tweede leven geven. Ook voeren wij uw goederen af. Ontruimen geeft vaak grote hoeveelheden puin en grofvuil. U beschikt vaak zelf niet over de juiste vervoersmiddelen. Wij brengen uw puin en grofvuil veilig en efficiënt naar een stortplaats.

Waarom Nationale Ontruimingen?

  • Wij zijn betaalbaar;
  • Goed contact met woningbouwverenigingen en verschillende stichtingen;
  • Op de hoogte van de voorwaarden van opleveren van woningen;
  • In staat om alle type meubels te demonteren;
  • Tapijt, laminaat of vloerbedekking verwijderen is geen probleem
  • Altijd Bezemschone oplevering.
  • Speciale meubels kunnen wij altijd in overleg vervoeren (kluizen e.d.)

Wij streven naar een 100% tevredenheid onder al onze klanten.

Hier een voorbeeld van hoe flexibel wij zijn. Voor elk probleem bieden wij een oplossing op maat.

Bent u geïnteresseerd?

Uiteraard komen wij vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat. U kunt uw wensen aangeven. Hier houden wij rekening mee en geven advies wanneer mogelijk. Zo bespreken wij alles tot in detail zodat u niet voor verassingen komt te staan. Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl of bel: 06 41012140.

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140