Verhuisservice

Als kwaliteit telt

Regelmatig worden wij ingeschakeld door bedrijven of organisaties die voor klanten op zoek zijn naar een aanvullende dienstverlening. Wij verzorgen voor hen de woningontruiming, of verhuizing zoals gewenst. Al veel bedrijven kozen voor Nationale Ontruimingen als verlengstuk van hun dienstverlening. Wij hebben enorm veel ervaring en weten als geen ander hoe belangrijk het is om zorgen uit handen te nemen.

Verhuizen is iets wat veel mensen niet dagelijks doen. Hier komt nog al wat bij kijken. Inpakken, uitpakken en vervoer zijn zaken waar u rekening mee dient te houden. Veel mensen kiezen ervoor om deze werkzaamheden uit handen te geven. Door jarenlange ervaring staan onze verhuizers klaar om u professioneel te verhuizen. U wilt natuurlijk samenwerken met een verhuisbedrijf die precies weet wat u nodig heeft. Wij bepalen samen met u hoe de verhuizing aangepakt gaat worden. Als we er samen uit zijn gekomen maken wij een offerte en bij een geaccepteerde offerte gaan wij pas aan de slag!

Een greep uit onze zakelijke partners:

  • Aannemers
  • Woningbouworganisaties
  • Zorgorganisaties ( o.a Cordaan)
  • Winkels
  • Makelaars

Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte. Hierin wordt precies beschreven welke onderdelen er worden opgenomen.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl
of bel: 06 41012140. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Als verhuisbedrijf hebben wij veel ervaring in o.a. Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem, Heerhugowaard en Heiloo.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140