Bedrijfsontruiming

Als kwaliteit telt

Bent u op zoek naar een bedrijfsontruiming?

Een bedrijfsontruiming is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Het vraag veel tijd en aandacht van een organisatie of individu. Daarnaast wilt u bij een beëindiging natuurlijk een soepele overgang. Het kan zijn dat er een nieuwe huurder of eigenaar in het pand komt. Wij kunnen u vakkundig helpen met het ontruimen en klaarmaken voor verkoop of verhuur.

Nationale Ontruimingen heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Met een gedreven, enthousiaste en dynamische groep ontruimers én verhuizers staan wij voor u als opdrachtgever 7 dagen in de week klaar. Doordat wij zeer breed inzetbaar zijn heeft u één aanspreekpunt. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar scheelt het een hoop tijd met schakelen tussen verschillende partijen.

Het kan voorkomen dat er inboedel verhuist moet worden. Naast ontruimingen hebben wij op dit gebied ook veel ervaring. Vaak sorteren wij op basis van tevoren gemaakte afspraken de inboedel en inventaris. De voor u nog bruikbare of van waarde zijnde spullen kunnen wij voor u verhuizen. De overige inboedel kunt u ook aanbieden voor diverse goeden doelen waar wij mee samenwerken. Ook doen wij aan inboedelopkoop.

Wij komen altijd eerst naar uw locatie om daar een zo goed mogelijk passende offerte voor u te maken. Pas bij een wederzijds akkoord gaan wij aan de slag bij een bedrijfsontruiming.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsontruiming?

Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl of bel: 06 41012140.

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140