Verhuisbedrijf Den Helder

Als kwaliteit telt

Verhuisbedrijf Den Helder, oftewel Nationale Ontruimingen, biedt een zeer divers pakket aan mogelijkheden op het gebied van verhuizen en ontruimen.  Wij hebben door de loop der jaren veel specialistische kennis en vaardigheden opgebouwd. Uw verhuizing of ontruiming in Den Helder verloopt hierdoor altijd voorspoedig. Wij nemen als het ware uw zorgen uit handen. Een verhuizing kan namelijk een hectische gebeurtenis zijn. Voor ons is dit een dagelijkse bezigheid. Daarnaast doen wij veel verhuizingen voor zorginstellingen en andere overheidsgebonden instellingen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat alles soepel en prettig verloopt.

 

Een betaalbaar verhuisbedrijf in Den Helder

Naast dat wij u spullen op een veilige en verantwoorde manier binnen, naar of van Den Helder vervoeren, kunt de spullen ook door ons laten in- en uitpakken. Hiervoor maken wij gebruik van de juiste materialen. Daarnaast hebben wij door ervaring de garantie dat uw spullen in perfecte staat arriveren op de bestemming. Nationale Ontruimingen is nu al meerdere jaren in Den Helder actief als zeer gewaardeerd verhuisbedrijf. Wij hebben namelijk alleen gemotiveerde en professionele verhuizers in dienst. Dit maakt in een tijd waar studenten of budgetverhuizers de markt betreden, uniek en sterk. Een stapje extra is voor ons vanzelfsprekend. Dit alles doen wij ook nog eens voor een betaalbare prijs.

verhuisbedrijf-den-helder

Waarom Nationale Ontruimingen in Den Helder?

  • Wij doen particuliere en zakelijke verhuizingen;
  • Naast verhuizen ook ontruimen;
  • Witgoed en/of meubel transport;
  • Woningontruiming, bezemschoon opgeleverd;
  • Betaalbaar verhuizen;
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen;
  • Afvoering van overtollige inboedel;
  • In en uitpakken van inboedel;
  • Gratis vrijblijvende offerte.

 

Aanvullende diensten van ons verhuisbedrijf

Naast uw reguliere verhuizing of ontruiming bieden wij verschillende aanvullende diensten. Wij maken uw woning bijvoorbeeld weer verhuurklaar. Dit doen wij door o.a. het tapijt te verwijderen, de boorgaten op te vullen, evt schilderen, vloeren leggen, kleine reperaties, etc.

Bent u geïnteresseerd?

Graag komen wij bij u langs voor een gratis en vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl   of bel: 06 41012140. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Download gratis de verhuischecklist van Huislijn.nl. Met deze checklist bent u verzekerd van een goede voorbereiding op uw verhuizing.

Op bovenstaand filmpje ziet u hoe flexibel wij zijn. Moeilijk bereikbare woningen zijn geen probleem. Neem voor meer informatie contact op met verhuisbedrijf Den Helder

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140