Ontruiming Huis

Als kwaliteit telt

Een huis ontruiming komt vaak voor bij overlijden van iemand uit uw directe omgeving of een andere trieste gebeurtenis. Dat de ontruiming op een respectvolle, deskundige en secure wijze gebeurd is vanzelfsprekend van belang. De familie of executeur testamentair is verantwoordelijk voor de opzegging van de woning en de nutsvoorzieningen. Wanneer het om een koophuis gaat, zal de ontruiming van het huis in overleg met de makelaar gaan.

Ontruiming-Huis

Wat kun u bij de ontruiming van uw huis verwachten?
Familie en/of directe naasten krijgen de kans om eerst de dierbare en persoonlijke bezittingen uit het huis te halen. Hierna zal Nationale Ontruimingen alle zorg uit handen nemen. Zo beginnen wij met het verwijderen van de grote goederen. Bijvoorbeeld bedden, kasten, tafels, banken en stoelen. Deze goederen worden indien mogelijk door ons aangeboden bij goede doelen of instellingen die deze een tweede leven geven. Voor veel van onze klanten is dit een geruststellende gedachte.

Waarom Nationale Ontruimingen bij Ontruiming van uw Huis?

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen;
  • Naast verhuizen ook ontruimen;
  • Witgoed en/of meubel transport;
  • Woningontruiming, bezemschoon opgeleverd;
  • Betaalbaar verhuizen;
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen;
  • Afvoering van overtollige inboedel;
  • In en uitpakken van inboedel;
  • Gratis vrijblijvende offerte.

 

Opleverklaar bij ontruiming huis.
De eis die verhuurders aan een woning stellen is vaak heel simpel; terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Bij een ontruiming van een huis is het daarom noodzakelijk dat de vloerbedekking en het behang op verantwoordelijke wijze worden verwijderd en afgevoerd. Wanneer er eventuele lijmresten overblijven worden deze vlak geschuurd. Hierna worden de muren goed nagelopen. Schroeven, spijkers en pluggen worden vakkundig verwijderd zodat de schade aan de muur minimaal blijft. De gaten die overblijven worden dichtgesmeerd. Alle verlichting wordt veilig afgekoppeld. Op de elektradraden worden kroonsteentjes geplaatst. Als laatste wordt de bezem door de woning gehaald.

Kleine reperaties bij een huis ontruiming
Wanneer wij een huis ontruimen en in de originele staat terugbrengen voeren wij ook vaak kleine reparaties uit. Bijvoorbeeld het terugplaatsen van tussendeuren of kleine verbouwingen ongedaan maken. Ook gordijnrailsen worden vakkundig verwijderd en gaatjes gedicht.
Na onze werkzaamheden is uw woning opleverklaar. Teneinde controleren wij samen met u of de gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl of bel: 06 41012140.

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140