Ontruiming woning na overlijden

Als kwaliteit telt

Een ontruiming van een woning na overlijden is een trieste gebeurtenis. Het is daarom belangrijk dat de ontruiming op een respectvolle, deskundige en secure wijze wordt uitgevoerd. De verantwoordelijke (familie of executeur testamentair) zal na overlijden de woning en nutsvoorzieningen op moeten zeggen. Bij ontruiming van een koopwoning zal dit in overleg met de makelaar gaan.

Ontruiming-woning-na-overlijden

>Wat kun u bij een ontruiming woning na overlijden verwachten?

Vooraf krijgt familie en/of directe naasten de mogelijkheid om dierbare en persoonlijke bezittingen op te halen. Hierna neemt Nationale Ontruimingen alle zorg uit handen. Dit doen wij door te beginnen met het verwijderen van de goederen. Bijvoorbeeld bedden, kasten, tafels, banken en stoelen. Indien mogelijk bieden wij deze aan bij goede doelen of diverse instellingen. Zo krijgen uw goederen vaak een nieuw leven. Uit ervaring blijkt dit voor veel klanten een gerustellende gedachte.

Waarom Nationale Ontruimingen?

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen;
  • Naast verhuizen ook ontruimen;
  • Witgoed en/of meubel transport;
  • Woningontruiming, bezemschoon opgeleverd;
  • Betaalbaar verhuizen;
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen;
  • Afvoering van overtollige inboedel;
  • In en uitpakken van inboedel;
  • Gratis vrijblijvende offerte.

 

Ontruiming na overlijden woning opleverklaar.

Bij oplevering van de woning stellen de verhuurders vaak dezelfde eis: terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Het is bij een ontruiming na overlijden noodzakelijk dat de vloerbedekking en het behang op een verantwoorde wijze worden verwijderd en afgevoerd. Eventuele lijmresten worden hierna vlak geschuurd. De muren worden goed nagelopen op schroeven, spijkers en pluggen. Deze worden vakkundig verwijderd. De schade aan de muur blijft zo minimaal. Overgebleven gaten worden uiteraard dichtgesmeerd. Alle verlichting wordt veilig afgekoppeld. Op de elektradraden worden kroonsteentjes geplaatst. Als laatste wordt de bezem door de woning gehaald. U merkt dat er nogal wat werkzaamheden komen kijken wij een ontruiming van een woning. Wij nemen graag uw zorgen uit handen zodat u zich in een moeilijke tijd op belangrijkere dingen kunt richten.

Na onze werkzaamheden is uw woning opleverklaar. Teneinde controleren wij samen met u of de gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl of bel: 06 41012140.
Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140