Verhuisbedrijf Alkmaar

Als kwaliteit telt

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Alkmaar?

Als verhuisbedrijf in Alkmaar biedt Nationale Ontruimingen een groot pakket aan diverse mogelijkheden op het gebied van ontruimen én verhuizen.  Wij zijn een verhuisbedrijf met veel specialistische kennis en middelen. Daardoor verloopt uw verhuizing of ontruiming altijd succesvol. Dagelijks verhuizen wij particulieren en bedrijven naar en vanuit Alkmaar. Tevens doen wij interne verhuizingen bij verschillende instellingen in Alkmaar. Voor een verhuisbedrijf in Alkmaar bent u bij Nationale Ontruimingen aan het juiste adres.

Wij verhuizen uw spullen van, binnen of naar Alkmaar niet alleen van A naar B. U kunt de spullen ook door ons laten inpakken. Door gebruik te maken van de juiste materialen in combinatie met onze deskundigheid bent u er van verzekerd dat uw spullen in perfecte staat arriveren op de bestemming. Nationale Ontruimingen heeft enkel gemotiveerde en professionele verhuizers in dienst. Dit maakt ons tegenwoordig uniek en sterk. Wij doen graag een stapje extra. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Voor u betekent dit dat u gerustgesteld bent op een soepel te verlopen verhuizing.

verhuisbedrijf-alkmaar

 

Waarom Nationale Ontruimingen als verhuisbedrijf Alkmaar?

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen;
  • Naast verhuizen ook ontruimen;
  • Witgoed en/of meubel transport;
  • Woningontruiming, bezemschoon opgeleverd;
  • Betaalbaar verhuizen;
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen;
  • Afvoering van overtollige inboedel;
  • In en uitpakken van inboedel;
  • Gratis vrijblijvende offerte.

 

Aanvullende diensten in Alkmaar

Naast de goede service en diverse mogelijkheden bieden wij verschillende aanvullende diensten. Zo maken wij uw woning verhuurklaar. Dit doen wij dmv: tapijt verwijderen, boorgaten opvullen, woonklaarmaken, schilderen, vloeren leggen ( o.a laminaat- pvc stroken- tapijt ).

Bent u geïnteresseerd in ons verhuisbedrijf?

Graag komen wij bij u langs voor een gratis en vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl, bel 06 41012140. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Download de gratis verhuischecklist van Huislijn.nl voor een goede voorbereiding op uw verhuizing.

Op bovenstaand filmpje ziet u hoe flexibel wij zijn. Moeilijk bereikbare woningen zijn geen probleem. Neem voor meer informatie contact op met verhuisbedrijf Alkmaar!

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140