Verhuisservice Haarlem

Als kwaliteit telt

Gaat u verhuizen in of naar Haarlem?

In Haarlem biedt Nationale Ontruimingen een verhuisservice aan met een  groot pakket aan mogelijkheden op het gebied van ontruimen én verhuizen. Daardoor verloopt uw verhuizing of ontruiming altijd succesvol. Onze verhuisservice heeft veel specialistische kennis en middelen in huis. Dagelijks maken particulieren en bedrijven in en rond Haarlem gebruik van onze verhuisservice. Tevens doen wij interne verhuizingen bij verschillende instellingen in Haarlem.Voor de beste verhuisservice in Haarlem bent u bij Nationale Ontruimingen aan het juiste adres.

Verhuisservice haarlem

Betaalbare verhuisservice in Haarlem

Wij verhuizen u spullen altijd op een veilige en verantwoorde manier. Naar, van of binnen Haarlem. U kunt de spullen ook door ons in laten pakken. Hier hebben wij de juiste materialen voor. Daarnaast een lading aan ervaring. Dit geeft u de garantie dat de spullen in perfecte staat op bestemming arriveren. Nationale Ontruimingen is als verhuisservice langere tijd actief in Haarlem. In deze periode zijn wij uitgegroeid tot gewaardeerde verhuisservice. Dit komt waarschijnlijk doordat wij enkel gemotiveerde en professionele verhuizers in dienst hebben. In een tijd waar studenten en budgetverhuizers de markt betreden is dit voor veel klanten en groot pluspunt. Wij doen altijd een stapje extra. Service is voor ons vanzelfsprekend. En dat voor een zeer betaalbare prijs!

Waarom Nationale Ontruimingen in Haarlem?

  • Naast verhuizen ook ontruimen;
  • Gratis vrijblijvende offerte.
  • Witgoed en/of meubel transport;
  • Betaalbaar verhuizen;
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen;
  • Afvoering van overtollige inboedel;
  • Wij doen particuliere en zakelijke verhuizingen;
  • Woningontruiming, bezemschoon opgeleverd;
  • In en uitpakken van inboedel;

 

Aanvullende diensten van ons verhuisservice

Wij verschillende aanvullende diensten. Wij maken uw woning bijvoorbeeld weer verhuurklaar. Dit doen wij door o.a. het tapijt te verwijderen, de boorgaten op te vullen, evt schilderen, vloeren leggen, kleine reperaties, etc.

Bent u geïnteresseerd?

Graag komen wij bij u langs voor een gratis en vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via info@nationaleontruimingen.nl, bel: 06 41012140. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140