Over ons

Als kwaliteit telt

Nationale Ontruimingen is een veelzijdig bedrijf voor ontruimingen en verhuizingen. Wij zijn goedkoop, deskundig en zeer ervaren op verschillende gebieden. Zo verhuizen wij dagelijks particulieren en zakelijke inboedels tegen een betaalbare prijs. Extra service is bij ons iets wat hoog in het vaandel staat. Tot op heden hebben wij meer dan 1000 particulieren en zakelijke klanten succesvol verhuist of ontruimt. Lees onze recensies voor het bewijs!

Het team van Nationale Ontruimingen is vanaf 2005 inzetbaar door heel Nederland. Met name in Amsterdam en Alkmaar zijn wij een veelgevraagd bedrijf. Vooral zorginstellingen prijzen onze snelle, betaalbare en secure werkwijze. Elke dag van de week hebben wij goed opgeleide verhuizers en ontruimers beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Flexibel bedrijf

Naast het verhuizen van A naar B bieden wij een groot scala aan extra services. Hieronder vallen alle soorten inpakwerkzaamheden, (de)montage, kleine kluswerkzaamheden of transport van diverse aankopen. Onze verhuiswagens zijn ingericht met vele verhuismaterialen. Denk hierbij aan steekwagens, gereedschapskisten, verhuisdekens en een laadklep voor zwaar transport. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een verhuislift te huren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-41012140